Zara

036-5300163

Vandaag geopend Van 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Citadel 7 1315 VK Almere

Welkom bij Zara

Zara

De kleding van Zara in Citymall Almere is gebaseerd op een traditie van het aanbieden van laaggeprijsde artikelen gebaseerd op populaire kleding uit een hogere prijsklasse. Oorspronkelijk was dit een idee van Amancio Ortega, en het concept is wegens groot succes uitgegroeid en gedoopt tot Zara.

Het idee waarmee Zara is begonnen is nog steeds relevant voor de producten die de winkel nu verkoopt. De moderne aanpak van het ontwerp, productie en distributieproces zorgt ervoor dat er minder tijd nodig is om snel te reageren op de laatste modetrends.

Tijdens het shoppen zul je ook zien dat de nieuwste collecties in de modebladen al in de winkel liggen! Ortega noemde deze ontwikkeling ‘instant fashion’ die mogelijk werd gemaakt door de nieuwste ontwikkelingen binnen de informatietechnologie.

We kunnen natuurlijk niks garanderen, maar de kans is groot dat je in de overzichtelijk en ruim ingerichte Zara in Citymall Almere tijdens uitverkoop wel slaagt in het vinden dat ene kledingstuk waarnaar je opzoek bent. Je kan elke zondag je favoriete kleding passen in winkelcentrum Citymall Almere!