Xenos

036-5304558

Vandaag geopend Van 11:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Schutterstraat 26 1315 VH Almere

Welkom bij Xenos

Xenos

Voor voordelige en huishoudelijke producten is er eigenlijk maar een winkel: de Xenos. Hier vind je alles wat je maar nodig hebt in een huishouden en nog veel meer. Gewoon in Citymall Almere.

Wat vroeger de kruidenierszaak was met al zijn handige, onmisbare artikelen is nu gevangen in een groot zelfbedieningsaanbod. Er is een ruime keuze aan zowel A als B artikelen, altijd voor lage prijzen en altijd in voldoende voorraad.

Met een verrassend en steeds vernieuwend assortiment is Xenos de plek om naartoe te gaan voor bijvoorbeeld decoratieve producten en cadeauartikelen. Maar ga er ook eens kijken voor onder andere glaswerk, keramiek, tuinartikelen, kleinmeubelen en een uitgebreid assortiment aan voedselproducten.

Bij alles wat er in de winkel staat is sprake van een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Het gaat bij Xenos met name om funshoppen voor het hele gezin, daarom is het aanbod altijd ruim en logisch gepresenteerd via een herkenbare looproute. Voor de kleinste, handigste en onmisbare producten in het huishouden ga je dus naar Xenos in winkelcentrum Citymall Almere.