Vero Moda

036-5306282

Vandaag open vanaf 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

De Diagonaal 4 1315 XD Almere

Catalogus

Filter op
1213 Resultaten

Welkom bij Vero Moda

Vero Moda

Loop eens binnen bij Vero Moda in winkelcentrum Citymall Almere als je op zoekt bent naar een nieuwe en mooie outfit. Als trendy en modern merk heeft het Scandinavische Vero Moda een grote aantrekkingskracht op jonge, individualistische vrouwen die graag goed gekleed voor de dag komen, maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen.

Met de drie designlijnen, Vero Moda, Vero Moda Jeans en Vero Moda Basic, biedt de winkel voor ieder wat wils. Vero Moda laat zich kenmerken door betaalbare, kwalitatieve en inspirerende kleding voor vrouwen die plezier willen hebben en uitstralen met hun looks, maar wel volgens de laatste mode.

Al sinds de jaren tachtig staat Vero Moda in Citymall Almere voor actuele mode van goede kwaliteit die te koop is voor betaalbare prijzen. Draag jij ook graag de laatste mode op je eigen manier? Dan ben je bij Vero Moda in Almere Centrum zeker aan het juiste adres.

Het enthousiaste verkoopteam geeft je graag advies en denkt met je mee zodat je met een geslaagde outfit de deur uitloopt. Vero Moda is altijd op de hoogte wat betreft de laatste modetrends en zorgt ervoor dat deze razendsnel in de collecties worden verwerkt. Kom dus eens langs bij Vero Moda in winkelcentrum Citymall Almere. Veel shopplezier!

Terug naar boven