Scapino

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 18:00

Go!

Scapino

Scapino is bekend geworden als prijsvechter in de schoenenbranche en doorgegroeid tot de grootste verkoper op het gebied van schoenen, kleding, sport- en vrijetijdsartikelen in Nederland.

Scapino in Citymall Almere is geen trendsetter. Wel worden de trends op de voet gevolgd. Daarmee sluit Scapino precies aan op de behoefte van de doelgroep: de consument die niet te veel wil of kan uitgeven, maar er wel leuk uit wil zien. Scapino is dan ook een moderne winkel in stadshart Almere waar de klant centraal staat en die kwaliteit en actualiteit biedt voor lage prijzen.

Sinds 2005 is het ook mogelijk om via de webwinkel te shoppen voor de nieuwste schoenen. De webwinkel is zeer gebruiksvriendelijk van opzet en heeft dan ook als eerst in Nederland het Waarmerk drempelvrij gekregen. Maar schoenen zijn natuurlijk iets heel persoonlijks en een goede pasvorm kun je beter bepalen als je ze aanhebt.

Kom dus vooral even langs in de winkel bij winkelcentrum Citymall Almere, ook op zondag! De verkopers staan voor je klaar.

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :