Sandwich

036-5489315

Vandaag geopend Van 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Schutterstraat 16 1315 VJ Almere

Welkom bij Sandwich

Sandwich

Sandwich in Citymall Almere werd in de jaren 70 geboren als de winkel voor casual kleding. In 1983 werd de anonieme winkel omgetoverd en gerestyled tot Sandwich. Met een kleine collectie aan T-shirts, polo shirts, katoenen en lamswollen sweaters oogstte het merk veel succes bij hun klanten.

Op dit moment is het merk erg populair vanwege de vooruitstrevende stijl en innovatief design. Kleding die geschikt is voor elk moment van de dag en heel gemakkelijk is om gelaagd te dragen. De kracht van Sandwich kleding is de mogelijkheid om te combineren met alle producten uit de collectie.

Er is van alles terug te vinden in de creatieve collectie. Van knus breiwerk voor de winter tot zwierige zomerjurkjes en tunieken in de lente. Sandwich in stadshart Almere staat altijd voor een compleet assortiment aan kleding, schoenen en passende accessoires. Een nieuwe outfit kun je op elk moment van het jaar vinden.

Het assortiment bestaat uit 4 verschillende lijnen waardoor er voor elke gelegenheid wel iets te vinden is. Kijk ook eens op de website voor de nieuwste collecties van Sandwich Casual, Special, Home, Essentials of de uitgebreide Accessoires lijn. Het enthousiaste verkoopteam wacht op je, tot snel bij Sandwich in winkelcentrum Citymall Almere.