Miss Etam

036-5344619

Vandaag geopend Van 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Citadel 27 1315 VL Almere

Welkom bij Miss Etam

Miss Etam

Miss Etam in winkelcentrum Citymall Almere is een stijlvolle en elegante damesmodezaak. Hier kun je als vrouw terecht voor een ruim assortiment aan tops, T-shirts, broeken, rokken, tunieken, blazers, denim, jassen, vesten en truien. Daarnaast biedt Miss Etam verschillende leuke accessoires aan, zoals tassen, shawls, beenmode en schoenmode.


Bovendien ben je hier aan het juiste adres als je een maatje meer hebt, of langer of korter bent dan gemiddeld. Miss Etam laat zich kenmerken door een dagelijks wisselende collectie, waarbij de winkel overzichtelijk en netjes is ingericht. Daarbij staat het winkelteam klaar om met je mee te denken en je te adviseren.

Van de medewerkers in Miss Etam in Almere Centrum krijg je altijd oprecht en eerlijk advies. Nog een beetje zoekende naar je eigen stijl of misschien naar een accessoire of kledingstuk dat je look echt afmaakt? Schiet het winkelteam van Miss Etam in Citymall Almere gerust even aan, zodat ze samen met jou het perfecte kledingstuk kunnen zoeken om je outfit compleet te maken.

Alle collecties en accessoires zijn ingedeeld op kleur en leuke combinaties, zodat je zoektocht naar nieuwe kleding een stuk makkelijker gemaakt wordt. Kom dus snel langs in Citymall Almere, waar het enthousiaste team van Miss Etam op je wacht!

Terug naar boven