Intertoys - Citymall Almere

Intertoys

Vandaag geopend
Van 09:00 tot 18:00

036-5298212

036-5298212

Go!

Praktische informatie

Intertoys

Ben je op zoek naar leuk kinderspeelgoed of andere cadeaus voor de kleintjes? Stap dan eens binnen bij Intertoys in winkelcentrum Citymall Almere.

De winkel kent een indrukwekkend assortiment aan speelgoed en andere artikelen voor kinderen en jongeren. Denk daarbij aan knuffels, babypoppen, bordspellen en speelgoed van onder andere Lego, Playmobil en Barbie. Maar Intertoys biedt ook een ruime keuze aan games voor alle platforms en dvd’s voor jong en oud.

Daarnaast verkoopt Intertoys sieraden en accessoires voor kleine prinsessen. Natuurlijk heeft Intertoys in Almere Centrum nog veel meer te bieden, dus kom snel eens langs om het volledige assortiment te bekijken.

Intertoys in Almere Centrum heeft een vriendelijke en vrolijke uitstraling, waarbij de artikelenoverzichtelijk op leeftijdscategorie zijn gesorteerd. Daarnaast zijn er aparte afdelingen voor Games en Gifts & Bijous. Deze georganiseerde indeling maakt het winkelen een stuk prettiger. Het vriendelijke en ervaren winkelteam van Intertoys staat daarbij voor je paraat.

Ben je op zoek naar iets specifieks of kun je wel wat hulp en advies gebruiken bij het uitzoeken van geschikt speelgoed? Schiet dan zeker een van de winkelmedewerkers van Intertoys aan. Zij hebben kennis over het assortiment en de artikelen en helpen je graag verder, zodat je niet met lege handen naar huis hoeft te gaan. Kom dus binnenkort eens langs bij Intertoys in Citymall Almere!

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 09:00 tot 18:00
donderdag : Van 09:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title