iCentre

iCentre

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:00

036-7113620

036-7113620

Go!

iCentre

Apple ken je natuurlijk van revolutionaire producten als de iPod, iPhone en de iPad. Hiermee loopt het merk voorop op het gebeid van innovatie wat betreft computergerelateerde producten. Het iCentre in Citymall Almere is de perfecte leverancier van Apple producten en accessoires.

Het iCentre is een zogenaamde premium reseller. Dat wil zeggen dat het iCentre een officiële leverancier van Apple producten is. Ben je op zoek naar jouw perfecte Apple product? Vertrouw dan op de expertise van ’t iCentre in Stadshart Almere, ze hebben oor voor al je wensen en eisen en geven professioneel en onafhankelijk advies.

Nog niet helemaal zeker of je de stap naar een Apple product wil maken? Probeer de verschillende modellen als de iPad en Mac Book uit in de winkel. Daarnaast zijn er met regelmaat gratis seminars waarin gedemonstreerd wordt hoe je op een leuke manier je foto’s en video’s kunt organiseren en bewerken.

Altijd al geïnteresseerd geweest in het maken van websites? Fluitje van een cent op de Mac. Wil je liever iets leuks maken van al die filmpjes op je telefoon? Het iCentre heeft jarenlange ervaring met zowel particuliere als zakelijke gebruikers, en levert een breed pakket aan extra service. Van demonstraties en reparaties tot betaalbare lease- en financieringsmogelijkheden via Apple Financial Services.

Kom tijdens het shoppen eens kijken naar de Apple producten in winkelcentrum Citymall Almere en verbaas jezelf over de producten van Apple. Ze zijn ook geopend tijdens koopzondagen.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title