H&M

0900-1988

Vandaag geopend Van 12:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Citadel 95 1315 VN Almere

Catalogus

Filter op
9818 Resultaten

Welkom bij H&M

H&M

Citymall Almere zou niet compleet zijn zonder H&M, de succesvolle en creatieve modeketen uit Zweden. H&M richt zich specifiek op modebewuste dames, heren en ook kinderen van alle leeftijden. De uitgebreide collectie in het stadshart van Almere bevat de allermooiste kledingstukken. Van moderne basis stukken tot getailleerde klassiekers, sportmode, zwangerschapskleding en de nieuwste designers kleding.

De collecties worden aangevuld met passende accessoires, onderkleding en schoenen. De herencollectie varieert elk seizoen met creatieve, sportieve en basics en casual kleding. 

Bij de kinderkleding ligt de focus natuurlijk op mode, maar is ook ontworpen vanuit een praktisch, stevig, veilig en comfortabel oogpunt; deze kleding kan immers tegen een stootje. Kijk ook op de website voor de laatste nieuwtjes, collecties en aanbiedingen.

Het verkoopteam van H&M kan je helemaal bijpraten over de laatste mode en zorgen ervoor dat je stijlvol de winkel uitloopt. Laat jezelf van de beste kant zien en ga de laatste modestijlen bekijken van H&M in winkelcentrum Citymall Almere, natuurlijk ook op koopzondag geopend.