Eye Wish

036-5302906

Vandaag geopend Van 13:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

De Diagonaal 7 1315 XD Almere

Aanbiedingen

Klantenkaart
-15%
15% korting op een zonnebril
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Eye Wish

Eye Wish

Eye Wish opticiens in Citymall Almere is een landelijke opticienketen gevestigd in een groot aantal steden. Eye Wish onderscheidt zich van de concurrentie door veel aandacht voor de klant te hebben en hun persoonlijke advies. Naast een brede collectie brillen en zonnebrillen van grote modemerken, is er bij Eye Wish in Citymall Almere een ruime keuze uit de scherp geprijsde eigen collectie brillen en glazen.

Het beste advies om mooi te zien, het motto van Eye Wish, wordt onderstreept door het bieden van een persoonlijk, professioneel en modieus advies. Trendwatcher Leco van Zadelhoff praat Eye Wish regelmatig bij over de laatste trends in oogmode, zodat je altijd de mooiste en nieuwste modellen in de winkel kunt vinden.

Met de service van Eye Wish kun je na aanschaf van je bril altijd terecht voor een gratis jaarlijkse oogmeting, het afpassen van het montuur, een gratis ultrasoon reinigingsbad voor je bril en een gratis jaarlijkse oogdrukmeting. Naast deze services zijn er verschillende andere garanties om scherp te blijven zien, zoals de Multigarantpas en de contactlenspas.

Eye Wish werkt samen met verschillende partijen om je ook andere aantrekkelijke voordelen te kunnen bieden. Bijvoorbeeld de ANWB, waarmee je op vertoon van je lidmaatschapskaart in aanmerking komt voor kortingen. Je hoort het. Voor een voordelige bril of contactlenzen ga je naar Eye Wish in winkelcentrum Citymall Almere.