Etos

Vandaag geopend
Van 13:00 tot 18:00

Go!

Etos

In het dagelijks leven kun je regelmatig wat extra vitaminen gebruiken. Een goed moment om tijdens het winkelen even binnen te lopen bij Etos in Citymall Almere. Je kunt hier voor alle producten terecht die je er lichamelijk en geestelijk weer bovenop helpen.

Kun je de medicijnen of producten even niet ophalen? Dan kun je er voor kiezen om ze te laten bezorgen. Ook recepten kun je thuis laten ophalen. Het assortiment van Etos bestaat uit verschillende cosmetische- en zelfzorgproducten.

De drogisterij verkoopt een uitgebreid assortiment aan VICHY cosmetica en een ruime keuze aan exclusieve visagieproducten. De deskundigheid van het verkoopteam helpt je bij het kiezen van het juiste product voor al je wensen. Ze helpen graag!

Naast deze producten zijn er nog veel meer artikelen beschikbaar in het assortiment. Vraag ernaar in de winkel. Voor je persoonlijke welzijn kun je dus ook uitstekend terecht in winkelcentrum Citymall Almere. Of het nou voor je gezondheid is, of voor heerlijke lichamelijke verzorgingsproducten.

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag : Van 13:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag : Van 09:00 tot 18:00
donderdag : Van 09:30 tot 21:00
zaterdag : Van 09:30 tot 17:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :