Douglas

036-5300689

Vandaag geopend Van 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

De Diagonaal 33 1315 XD Almere

Aanbiedingen

Klantenkaart
Gratis

Gratis geursample of brow touch-up bij besteding van €30,-

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Douglas

Douglas

Bij Douglas in Citymall Almere kun je terecht voor cosmetische artikelen van de allerhoogste kwaliteit, de winkel is ruim opgezet en Douglas vindt het belangrijk dat je tijdens het rondkijken verblijft in een omgeving waar je je op je gemak voelt.

Prachtige make-up, goede verzorgingsproducten of een heerlijke nieuwe geur uitzoeken is een ware beleving. Douglas in Citymall Almere heeft voor jou de mooiste beauty must-haves, voor lichaam en gezicht. Je kunt er het meest uitgebreide assortiment aan  huidverzorging en make-up ontdekken, de laatste trends en de meest heerlijke geuren. Probeer ze tijdens het shoppen vooral even uit!

De specialisten in de winkel zijn experts in het helpen bepalen welke crème of geur goed past bij je voorkeur. Er zijn natuurlijk nog veel meer artikelen beschikbaar in het assortiment. Vraag vooral naar de laatste edities, limited editions en acties in de winkel. Natuurlijk kun je ook voor de mooiste cadeaus, stijlvol verpakt, bij Douglas terecht. De winkel in winkelcentrum Citymall Almere zorgt ervoor dat je naar buiten gaat met een stralende huid en een lekker geurtje!