Didi

088-3225298

Vandaag geopend Van 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Citadel 2 + 3 1315 VK Almere

Aanbiedingen

Klantenkaart
-10%
10% korting op het gehele assortiment
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Didi

Didi

Didi is een oer-Nederlandse damesmodewinkel die al 25 jaar bestaat. Citymall Almere heeft een groot assortiment van Didi artikelen. Met de nadruk op het ontwerp van vooruitstrevende damesmode is hier voor iedereen iets te vinden.

Voor elke doelgroep is een kledinglijn opgezet. Didi Girls is voor de jongste generatie tussen 4 en 12 jaar. D-lite is voor oudere meiden. DiDi Casual, Didi Dressed en de speciale jeans lijn Blue Sista by Didi voor volwassenen. Het interieur van de Didi shop heeft een open uitstraling en fantasierijke decoraties.

De verschillende collectiestukken worden overzichtelijk gepresenteerd in speciaal ingerichte hoeken en mooi ontworpen wanden. Wekelijks worden de collecties aangevuld, waardoor de inhoud en de uitstraling in de winkel continu verandert.

Didi haalt inspiratie voor de collecties uit allerlei verschillende culturen en reist de hele wereld af voor vernieuwende beelden. Dit betekent dat de collectie van Didi altijd uitblinkt met een bijzonder kleurenpalet. Naast deze producten zijn er nog veel meer kleding en accessoires beschikbaar in het assortiment. Vraag tijdens het shoppen de verkoopsters in de winkel om meer informatie, en vergeet niet af en toe op de website Didi te kijken! Tijd voor iets nieuws en fris? Op naar Didi in winkelcentrum Citymall Almere.