Bruna

036-5304735

Vandaag geopend Van 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Forum 7 1315 TD Almere

Aanbiedingen

Gratis
Gratis boekje bij besteding van €15,-
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Bruna

Bruna

Bij Bruna in Citymall Almere kun je alles vinden wat maar met boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren te maken heeft. Daarnaast is het bedrijf ook marktleider in dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten.

De Bruna bestaat al sinds 1868 en heeft daardoor een uitstekend inzicht gekregen in het bladen-, boeken-, en krantenaanbod. Je kunt ervan uitgaan dat in de winkel altijd het meest actuele aanbod is terug te vinden. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Vraag het dan eens aan het personeel in de winkel, zij zijn op de hoogte van de nieuwste aanwinsten binnen de winkel en kunnen je snel verder helpen

De winkel is overzichtelijk ingedeeld zodat je snel kunt vinden wat je zoekt en een duidelijk overzicht hebt van de allernieuwste artikelen. Dus ben je op zoek naar de nieuwste thrillers, de meest smakelijke kookboeken of een tijdschrift voor op het terras? Hier vind je alles wat je nodig hebt op literatuurgebied en natuurlijk nog veel meer.

Ga tussen het shoppen door even kijken bij Bruna in winkelcentrum Citymall Almere voor de laatste lichting aan leesvoer, ook op koopzondag geopend.