Blokker

036-5300462

Vandaag geopend Van 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Schutterstraat 33 1315 VH Almere

Welkom bij Blokker

Blokker

Bij Blokker in Citymall Almere kun je tijdens het winkelen terecht voor een uitgebreid assortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Daarnaast wordt er nog een selectie aan luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair verkocht.

Doordat het diverse assortiment van Blokker is samengesteld met de nadruk op dagelijks gebruik, is het een goede uitbreiding van het winkelcentrum in Stadshart Almere. Blokker is de winkel waar je naartoe gaat voor de artikelen die simpelweg niet overal verkocht worden.

Met een heldere indeling in de winkel is de Blokker al jarenlang het beste en snelste antwoord op alle huis-, tuin- en keukenvragen. Naast deze producten zijn er nog veel meer artikelen beschikbaar in het assortiment.

Vraag ernaar in de winkel, en kijk ook zeker af en toe op de website voor alle acties en specials rondom Blokker. Maar van de meeste producten krijg je toch de beste indruk in de winkel. Deskundige medewerkers kunnen je daar ook helpen je als twijfelt over een product. Voor alle huishoudelijke artikelen zien we je, ook op koopzondag, graag bij Blokker in winkelcentrum Citymall Almere.