Bier en Plezier

036-7441457 of 06-28980110

Vandaag open vanaf 12:00 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Foodpassage, Schippersgarage 13 1315 SC Almere

Welkom bij Bier en Plezier

Bier en Plezier is begonnen als webwinkel en inmiddels verkopen ze al bijna 600 bieren in de winkel in de Foodpassage. Ze zijn altijd bezig meer bijzondere bieren op te nemen in hun assortiment. Wiebe rijdt regelmatig naar België om de parels te vinden. Maar natuurlijk worden de pareltjes uit ons eigen land niet vergeten.

Bier en Plezier heeft mooie samenwerkingen met andere ondernemers. Onlangs is de winkel uitgebreid met gedroogde worsten van Brandt&Levie. Recent is Bier en Plezier een samenwerking aangegaan met loungebar G’vine. Met Pint Flevoland geven ze bovendien regelmatig proeverijen. Heb je hier interesse in? Houd dan de Facebookpagina van Bier en Plezier in de gaten.

Bier en Plezier geeft ook proeverijen op locatie. Heb je iets te vieren? Of zomaar een avondje gezellig met vrienden en of familie? Ze geven graag een proeverij bij jou thuis of op locatie. Jij zorgt voor de gezelligheid en Wiebe voor de rest. Alles is te bespreken en op maat af te stellen.

Ben je op zoek naar een cadeau? In de winkel staan kasten vol met leuke cadeau artikelen, welke regelmatig veranderen. Zit er toch niks tussen wat je zoekt? Dan kun je ook zelf iets laten samenstellen.

Graag tot ziens bij Bierenplezier!

 

Terug naar boven