Bershka

036-5394540

Vandaag geopend Van 13:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

De Diagonaal 10 1315 XD Almere

Welkom bij Bershka

Bershka

Bershka in Citymall Almere specialiseert zich sinds 1998 in mode voor een jong en modieus publiek. Ze spelen op een innovatieve manier in op de behoeften en eisen in een modewereld die zichzelf steeds sneller ververst. Binnen de winkel zijn er verschillende ruimtes toegewezen aan verschillende lijnen.

De lijnen bestaan uit BSK, speciaal voor de jongste klanten met de nadruk op specifieke smaak, idolen en muzieksterren van dat moment. Bershka Woman, met de nadruk op de laatste mode en een groot assortiment van jeans, nachtkleding, casual kleding en exclusieve topstukken. Naast de kleding is er een ruim assortiment aan accessoires en schoenen beschikbaar voor elke lijn.

Alles in de winkel is afgestemd op een fijne en leuke winkelervaring. De speciale Bershka interieurteams doen hun uiterste best om de winkel te voorzien van de nieuwste decoraties en spetterende aankleding van de etalages.

Tijdens het winkelen kun je genieten van de laatste trends in design, urban art en muziek. Laat jezelf in het nieuw steken en kom snel een keer kijken bij Bershka in winkelcentrum Citymall Almere.