America Today

036-5489577

Vandaag open vanaf 08:30 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Diagonaal 12 1315 XD Almere

Welkom bij America Today

America Today

De kledingwinkel America Today in Citymall Almere is opgericht in 1989 met winkels in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Italië om mode aan te bieden aan jongens en meiden die jong van geest zijn.

Met een sterke nadruk op de Amerikaanse campus uitstraling haalt America Today inspiratie uit sportieve en casual modetrends in de Verenigde Staten. Het is hun doel om makkelijk zittende, en mooie kleding te maken voor studenten en iedereen die zich met die dynamische levensstijl identificeert.

Het assortiment verandert elke dag en elke week zijn er nieuwe items, kledingstukken en accessoires waaruit je kunt kiezen. Voor de beste look persoonlijk op jou afgemeten, kun je de deskundige verkopers om hulp vragen. Zij helpen je graag aan de laatste mode en laten je in de mooiste outfit de winkel uitlopen. Nog niet helemaal zeker wat jou het beste past of staat? Op zoek naar een goede deal of scherpe aanbieding? Vraag de medewerkers naar de laatste acties, kortingen en speciale edities. America Today ziet je graag snel in winkelcentrum Citymall Almere, en ze zijn ook op koopzondag geopend!

Terug naar boven