Vitamin Store

Vitamin Store

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:00

036 303 03 60

036 303 03 60

Go!

VITAMIN STORE

Gezondheid leeft onder de mensen en nu ook in Citymall Almere.

Kwaliteitsproducten
Vitaminstore is onderverdeeld in Health, Sports, Beauty en Food en omvat hoogwaardige voedingssupplementen, uitgekiende sportvoeding, natuurlijke cosmetica en ‘superfoods’, geleverd door gewaardeerde A-merken en het sterke, uitgebreide eigen merk.

Persoonlijk advies
Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Ze helpt haar klanten graag met het maken van verantwoorde keuzes en de deskundige en vriendelijke medewerkers nemen dan ook graag de tijd om vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Juices & smoothies met iets extra’s
In de ruime, fleurige winkel is tevens plaatsgemaakt voor juicebar Vitaminboost, die inmiddels niet meer weg te denken is uit het Vitaminstore concept. Het speciale van deze juicebar zijn de supplementen en superfoods die toegevoegd worden aan de verse juices en smoothies op basis van verschillende soorten groente en fruit. O.a. chiazaad, guarana, bijenpollen of spirulina maken de drankjes nóg rijker en lekkerder en geven je lijf een verantwoorde ‘boost’. Al het goede uit de natuur.
Of zoals Vitaminstore zegt: every body happy!

Openingstijden :

maandag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 09:30 tot 18:00
donderdag : Van 09:30 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title