Van Dalen

Van Dalen

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:00

036-5347158

036-5347158

Go!

Van Dalen

Als je op zoek bent naar mooie en stijlvolle schoenen in winkelcentrum Citymall Almere moet je tijdens het winkelen zeker even gaan kijken bij schoenenzaak Van Dalen. Al sinds 1800 verkoopt Van Dalen kwalitatieve modeschoenen voor iedereen.

De collectie bestaat uit een ruim aanbod aan dames- en herenschoenen. Daarnaast is er een uitgebreide selectie aan accessoires te koop in de winkel, zoals tassen. De merkcollectie van de schoenen bestaat onder andere uit Hugo Boss, Timberland, Tommy Hilfiger, Nike, Le Coq Sportif en Mexx. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, kom dus vooral eens in de winkel in Almere Centrum kijken naar het complete overzicht aan merken en schoenen!

Hecht je bij de zoektocht naar en de aankoop van schoenen ook veel waarde aan goede kwaliteit en klantgerichte service? Van Dalen in Citymall Almere heeft een enthousiast verkoopteam dat je graag op weg helpt.

De medewerkers hebben zicht op alle ontwikkelingen binnen de schoenmode en kunnen je een uitstekend advies op maat aanbieden en je vragen beantwoorden. Daarbij helpen ze je graag met het passen en aanmeten van schoenen die zowel bij jouw persoonlijke stijl als bij de maat en vorm van je voeten passen. Zo weet je zeker dat je met het perfecte paar naar buiten loopt. Kom dus eens langs in Citymall Almere om te kijken wat Van Dalen jou te bieden heeft. Tot snel!

Openingstijden :

maandag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title