Team Kappers

Team Kappers

Vandaag geopend
Van 09:00 tot 18:00

036-5300463

036-5300463

Go!

Team Kappers in Citymall Almere is een van de 80 succesvolle kapsalons die de onderneming rijk is. In de kapsalon in Almere Centrum werken de kappers en stylisten volgens een duidelijke methode.

Kappers die bij Team Kappers werken voelen de klant goed aan en volgen vaktechnische opleidingen om zo goed mogelijk vakwerk af te leveren. Daarom vind je bij Team Kappers dezelfde kwaliteit voor dezelfde prijs. Iedereen kan er terecht en je zult je er tussen het winkelen door snel thuis voelen in de mooie, gezellige salon.

Blijf jezelf, dat is het motto van Team Kappers. Zij werken er hard aan om jou het beste voorkomen te geven, en dat doen ze op een no-nonsense manier.

Je kunt zonder afspraak worden geknipt en je hebt de beschikking over een team dat goed luistert naar je wensen en op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van haarstyling. De prijzen zijn overigens ook vriendelijk, net zoals de kappers zelf. Dus wordt het voor jou tijd voor een nieuwe coupe? Dan ben je meer dan welkom bij Team Kappers in winkelcentrum Citymall Almere.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 09:00 tot 18:00
donderdag : Van 09:00 tot 20:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden
Title