Salon B

Salon B

Vandaag gesloten

036-5303323

036-5303323

Go!

Salon B

Salon B in Citymall Almere is de aangewezen plek voor een goed geknipte coupe, een make-over of het vinden van een kwalitatief stylingproduct. Bij Salon B ben je daarvoor aan het juiste adres. De salon is ingericht in speciale zones, in elke zone beleef je de expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop.

De kappers bij Salon B zijn op de hoogte van de allerlaatste (catwalk-) trends en vertalen die inspiratie naar een mooie, sexy coupe die perfect bij jou past en lekker in model valt. Alle kappers in een Salon B zijn ook zelfstandig ondernemer en werken samen volgens de B filosofie (B beautiful, B sexy, B individual). Je kunt er dus op rekenen dat je altijd door een gepassioneerde expert wordt geknipt.

De salon in stadshart Almere is mooi, helder en licht ingericht zodat je je als klant meteen op je gemak voelt en kunt genieten van een heerlijke makeover. Er heerst een luxe sfeer waarin je echt tot rust komt.

Daarbij kun je de stylistes altijd om hulp vragen voor het laatste make-over advies. Na een dagje winkelen in winkelcentrum Citymall Almere even lekker bijkomen? Kom even langs bij Salon B en laat je vertroetelen!

Openingstijden :

maandag : Van 11:00 tot 18:00
dinsdag tot vrijdag : Van 09:00 tot 20:00
zaterdag : Van 10:00 tot 17:00
zondag : Gesloten

Categorieën :

Title