Sacha Shoes

Sacha Shoes

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:00

036-5300863

036-5300863

Go!

Sacha Shoes

Sacha Shoes is het schoenmodemerk voor mannen en vrouwen in Citymall Almere. Het merk is trendsettend, apart en authentiek in haar collectie. Ze gelooft in unieke eigenschappen, net zoals alle mensen verschillend en uniek zijn. Sacha biedt daarom verschillende stijlen aan, voor elk moment van de dag.

Sacha staat niet voor basis, maar heeft een eigen wil en gaat absoluut haar eigen weg. Het kan goed zijn dat het merk daardoor helemaal bij je past, of helemaal niet, dat is de kracht en puurheid waar het merk voor staat.

Je hebt een grote kans van slagen bij de winkel in stadshart Almere als je jong van hart bent, daarbij komt leeftijd dus pas na levensstijl. Sacha maakt producten voor mensen die niet bang zijn om een statement te maken met wat ze dragen en voor mensen die midden in het leven staan.

Sta jij ook open voor nieuwe ideeën in mode en ben je avontuurlijk genoeg om qua stijl je eigen plan te trekken? Kom dan tijdens het shoppen zeker eens een kijkje nemen bij Sacha in winkelcentrum Citymall Almere, ook op zondag! Hier vind je alle schoenen die jouw persoonlijke stijl kunnen uitdragen.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title