New Yorker

New Yorker

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 21:00

036-5489439

036-5489439

Go!

New Yorker

De winkel van New Yorker in Citymall Almere is gespecialiseerd in mode voor jongeren. Je kunt hierbij denken aan jeans, sportkleding en streetwear. Daarnaast verkoopt New Yorker ook een selectie aan accessoires en onderkleding.

Over het algemeen maakt de New Yorker collection in stadshart Almere een duidelijk ‘fashion statement’ doordat het compleet is opgebouwd uit bedrijfseigen kledinglabels. De collectie reflecteert op een eigenzinnige manier de seizoenen en de laatste modetrends worden op een unieke manier verwerkt in elk product in het assortiment van New Yorker. Alles wat geproduceerd wordt is vakmanschap en van hoge kwaliteit.

De winkel is altijd goed gevuld met de laatste mode en je kunt ervan uitgaan dat bij de collectie altijd iets te vinden is dat past bij jouw persoonlijke stijl. Vraag het professionele verkoopteam het hemd van het lijf als je alles wil weten van de laatste mode of nieuwste stijlen.

Alles is aanwezig om jou tijdens het shoppen zo fris mogelijk weer de deur uit te laten lopen. Kijk voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen ook eens op de website. Maar loop vooral binnen als je bij winkelcentrum Citymall Almere in de buurt bent, ze zijn ook op zondagen geopend!

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title