Media Markt

Media Markt

Vandaag gesloten

036-5307500

036-5307500

Go!

Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend. Almere was ruim 13 jaar geleden de 10e vestiging in Nederland en inmiddels verwelkomen bijna 49 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten. En met de introductie van de Media Markt Club eerder dit jaar profiteren Clubleden altijd als eerste van vele voordelen en extra’s.

Ook voor deze diensten kunt u terecht bij Media Markt Almere: SameDayDelivery, SMARTBAR, Pay@Store, Schermherstel, Product demonstraties, Abonnement mobiel afsluiten en/of verlengen, Verlengservice, Overstapservice Ziggo en Essent, Media Markt Almere BtB.

Media Markt Club
Clubleden krijgen voorrang bij evenementen zoals optredens of signeersessies van bekende artiesten. Ook krijgen leden dubbele bedenktijd voor hun aankopen en krijgen ze deze desgewenst gratis thuisbezorgd. Media Markt bewaart de kassabonnen van clubleden online. Elke week valt de € 50,- kassakans en maandelijks verloot Media Markt een spectaculaire prijs aan een van de leden.  

GRATIS PARKEREN OP KOOPAVONDEN:
Bij Media Markt Almere parkeren Clubleden 1 uur GRATIS in de Schippergarage bij besteding van € 25,- in de winkel (maandag t/m vrijdag tussen 18.00-21.00)

Openingstijden :

maandag tot zondag : Gesloten

Categorieën :

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden
Title