Just a Joke

Just a Joke

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 21:00

036-5344592

036-5344592

Go!

Just a Joke

Just a Joke verrijkt het winkelaanbod van Citymall Almere met een aparte, stijlvolle collectie van dameskleding. Je kunt hier kleding vinden voor elk moment van de dag. Van een lekker relaxed dagje in de stad tot formele gelegenheden.

De collectie bij Just a Joke bestaat onder andere uit de volgende merken. Yaya, Tramontana, Enjoy, Soya, Elvira, Dream Star, Sub-R en First Choice. Met een scherp oog voor de laatste mode trends, kun je ervan uitgaan dat in de winkel altijd de laatste nieuwtjes aan collecties aanwezig zijn.

De winkel van Just a Joke in stadshart Almere is overzichtelijk ingedeeld zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. En twijfel je nog een beetje welke stijl gepast is voor jou of voor een specifieke gelegenheid? Vraag dan de deskundige verkoopsters in de winkel om hulp, zij vertellen je graag alles over de laatste trends en helpen je persoonlijk met advies op maat.

Niet in de gelegenheid om meteen langs te komen? Kijk dan eens op de website waar altijd de laatste collectie te zien is. Just a Joke helpt je tijdens het winkelen graag in de nieuwste kleding van dit moment en ze verwelkomen je graag in winkelcentrum Citymall Almere.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title