Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 21:00

Go!

Hi-Fi Klubben

Bij Hi-Fi Klubben draait alles om muziek, de ultieme geluidservaring en een goede deal. Dat is al zo sinds 1980. Daarom verkoopt Hi-Fi Klubben een uitgekiend assortiment, of het nu gaat om budgetmodellen, compromisloze high-end of elegante designoplossingen. Maar altijd ‘waar voor je geld’ en ‘nooit duurder dan de goedkoopste’.

De winkel is gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur voor beeld en geluid van bekende kwaliteitsmerken als Sonos, NAD, Bowers & Wilkins en Sennheiser. Bij Hi-Fi Klubben staat alles in het teken van beeld en geluid. Het assortiment stereo- en home-theaterapparatuur is divers en biedt oplossingen voor elke smaak of budget. De medewerkers in de winkel hebben verstand van zaken en kunnen klanten gericht adviseren over welk systeem het beste bij hen past.

Bij Hi-Fi Klubben kun je luisteren naar de nieuwste streaming devices. Je kunt zelfs een afspraak maken om met een medewerker, geheel vrijblijvend, naar een reeks producten te luisteren, zodat je een gedegen keuze kunt maken. In de winkel worden talloze mogelijkheden getoond om apparatuur een vanzelfsprekend onderdeel van het interieur te laten worden, bijvoorbeeld met inbouwluidsprekers of speciaal meubilair waarin de apparaten vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt.

Hi-Fi Klubben organiseert ook informatieve en muzikale events, zoals 'Streaming voor Beginners' avonden en er zijn regelmatig bands die in de winkel optreden.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title