Het Beeldverhaal

Het Beeldverhaal

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 21:00

036 -5402672

036 -5402672

Go!

Het Beeldverhaal

In winkelcentrum Citymall Almere ben je ook op de goede plek wanneer je op zoek bent naar de wat meer bijzondere winkels. Houd je bijvoorbeeld van stripboeken? Zoek dan niet verder en loop binnen bij Het Beeldverhaal.

De winkel biedt een enorm uitgebreid assortiment aan stripboeken waarbij je je ogen uit zult kijken. Denk daarbij aan Suske & Wiske, Kuifje, De Blauwbloezen, De Kiekeboes en Jan, Jans en de kinderen. Dit is slechts een kleine greep uit indrukwekkende collectie.

Bovendien verkoopt Het Beeldverhaal niet enkel stripboeken, maar ook gadgets en cadeauartikelen op het gebied van strip- en animatiefiguren. Zo kun je hier prima slagen voor fotolijstjes, klokken, bekers, borden en verschillende kledingartikelen waarop jouw favoriete figuren afgebeeld staan. Kom snel een keer in de winkel kijken naar het volledige aanbod stripboeken en accessoires!

Zoals je mag verwachten van een speciaalzaak op het gebied van stripboeken weten de vriendelijke winkelmedewerkers van Het Beeldverhaal in Almere Centrum waar ze het over hebben. Dus ben je op zoek naar een speciale editie, heb je vragen over het assortiment of de verschillende stripboeken, schiet ze dan zeker even aan.

Ze staan voor je klaar om je te adviseren en met je mee te denken, zodat je met een geslaagde aankoop de winkel weer uitloopt. Of het nu voor jezelf is of een cadeau voor een ander. Hopelijk zien we je snel bij Het Beeldverhaal in Citymall Almere!

Openingstijden :

maandag : Van 13:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00
zaterdag : Van 10:00 tot 17:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title