HEMA

HEMA

Vandaag geopend
Van 09:00 tot 18:00

036-5298898

036-5298898

Go!

HEMA

De oprichters van HEMA hadden een droom in de jaren twintig. Zou het geen fantastisch idee zijn om een winkel te openen speciaal voor mensen met een kleine portemonnee? Het idee sloeg in als een bom en is natuurlijk terug te vinden in Citymall Almere.

HEMA gelooft in het plezier van de kleine dingen en ontwerpt daarom alles zelf. In elk artikel springt de typische HEMA stijl eruit: eigentijds, fris, nuchter en gebruiksvriendelijk. Ook de meest alledaagse dingen zien er bijzonder uit, gewoon kan heel speciaal zijn!

Op de website heb je veel mogelijkheden voor het kopen en zelf ontwerpen van je eigen, favoriete HEMA producten, probeer het eens met cake, foto’s op T-shirts, kalenders en kaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het eindresultaat is altijd: echt HEMA!

Een leuk en gemakkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn. Loop tijdens het shoppen de winkel bij winkelcentrum Citymall Almere binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een aparte en vrolijke vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen.

En de medewerkers in Citymall Almere staan altijd voor je klaar, ook op zondag. Echt Citymall Almere in stadshart Almere!

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag : Van 09:00 tot 18:00
donderdag : Van 09:00 tot 21:00
zaterdag : Van 09:00 tot 17:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title