Nieuw!

Cloozy

Vandaag geopend
Van 09:30 tot 21:00

Go!

Praktische informatie

Cloozy

De online fashionboetiek Cloozy heeft een  tijdelijke Pop-up store aan de Diagonaal 22 waar bestaande én nieuwe fans terecht kunnen voor een uitgebreide collectie jurkjes, rokjes, tops, lingerie, loungewear, shapewear én schoenen. 

Met bijna 300.000 trouwe fans op social media is Cloozy één van de snelst groeiende fashion webshops van Nederland. De winkel richt zich op jonge modebewuste dames die zich graag vrouwelijk en stijlvol kleden. De collectie bestaat uit items die goed te combineren zijn en zowel op werk als tijdens een avond uit gedragen kunnen worden. 

Maryam Kabouh, eigenaar van Cloozy.nl: “We krijgen vaak de vraag of onze collectie ook ergens in het echt te bekijken en passen is. Ondanks dat we een online merk zijn, willen we onze klanten hierin tegemoet komen omdat we begrijpen dat je soms iets wilt passen of zien. Eerdere pop-up stores bleken een groot succes. Vanuit heel Nederland kwamen de dames naar ons toe. Dat we nu in Almere openen vind ik persoonlijk extra leuk, want ik woon hier zelf met veel plezier en denk dat we een mooie aanvulling zijn op het al uitgebreide aanbod winkels in Citymall Almere. Ik hoop veel enthousiaste klanten te mogen verwelkomen!” 

 
Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag : Van 13:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag : Van 09:30 tot 18:00
donderdag : Van 09:30 tot 21:00
zaterdag : Van 08:30 tot 17:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title