Basic-Fit

Basic-Fit

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 16:00

036-5385500

036-5385500

Go!

Basic-Fit Almere

Wie zegt dat je bij winkelcentrum Citymall Almere alleen terecht kan om te shoppen of lekker te eten? Bij Basic-Fit Almere ben je aan het juiste adres wanneer je lekker wilt gaan sporten tegen aantrekkelijke tarieven. Basic-Fit is een budget fitnessketen met een mooie en ruime vestiging in Almere Centrum.
Met een laag geprijsd lidmaatschap per maand kun je hier gebruik maken van de moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym.

De sportschool laat zich kenmerken door een uniek en soepel ledenpassysteem, waarbij de pas overdraagbaar is binnen het hele gezin; wanneer jij niet kunt sporten, kan de pas gewoon gebruikt worden door iemand anders uit je gezin.

Bij de vestiging in Almere Centrum kan iedereen terecht: jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Je kunt zelfstandig gaan sporten, maar ook begeleiding is mogelijk. Zo kun je een trainingsschema op maat krijgen. Na het sporten kun je nog even wat drinken in de zithoek of gebruik maken van de massagestoel.

De sportschool is dagelijks geopend en kent daarbij ruime openingstijden. Ben je benieuwd geworden? Loop dan gerust eens binnen bij Basic-Fit in Citymall Almere en laat je informeren en rondleiden door de ervaren en deskundige medewerkers. Veel sportplezier en graag tot snel!

Openingstijden :

maandag tot donderdag : Van 07:00 tot 22:00
vrijdag : Van 07:00 tot 23:00
zaterdag : Van 09:00 tot 16:00
zondag : Van 12:00 tot 16:00

Categorieën :

Title