2theloo

036-5305327

Vandaag geopend

Bekijk alle openingstijden

Diagonaal 34 1315 XE Almere

Aanbiedingen

Klantenkaart
Gratis
Gratis gebruik van de 2theloo toiletten
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij 2theloo

Je kent het vast wel: je bent een dagje aan het winkelen en je moet eigenlijk best nodig naar het toilet. Dan blijkt het vaak nog niet zo eenvoudig om er één te vinden. En het liefst wil je natuurlijk gebruik maken van een schoon en fris toilet. Bij winkelcentrum Citymall Almere hoef je niet lang te zoeken. Hier kun je binnenlopen bij 2theloo, een frisse en sfeervolle toiletwinkel waar je gebruik kunt maken van een gegarandeerd schoon toilet.

Maar 2theloo biedt meer dan hygiënische wc’s en wasruimtes: de vernieuwende winkel verkoopt ook diverse producten, zoals toiletartikelen, gadgets en leuke cadeautjes, en er is zelfs een koffiecorner te vinden. Bij 2theloo laten zowel de toiletten als de winkel zich kenmerken door een frisse en moderne look.

Ben je met kleine kinderen? Dan kun je ook gebruiken maken van het familie-toilet. En voor mensen met een beperking is er een aangepast toilet beschikbaar. Bij 2theloo in Citymall Almere is aan iedereen gedacht! Het ervaren winkelteam van 2theloo in Almere Centrum zorgt ervoor dat de winkel, toiletten en wasruimtes de hele dag door blinkend schoon en opgeruimd zijn.

Neem meteen even een koffie to go mee als je de winkel verlaat om je shopavontuur te vervolgen: lekker makkelijk en heerlijk voor tijdens het winkelen. Veel plezier in Citymall Almere en graag tot ziens bij 2theloo!