New Lucky Hong

036-5303762

Vandaag open vanaf 12:00 tot 22:00

Bekijk alle openingstijden

Belfort 7 1315 VA Almere

Welkom bij New Lucky Hong

New Lucky Hong

Trek in een heerlijke hap Chinees in Citymall Almere? Bij New Lucky Hong kun je alles op de kaart vinden wat je van een Chinese keuken kan verwachten.

Je kunt er even rustig bijkomen van je shopping avonturen in Almere Centrum en rustig een hapje eten, maar het is ook mogelijk om af te halen. Met een snelle bediening kun je ervan uitgaan dat je je gekozen maal snel voorgeschoteld krijgt.

De bediening weet alles te vertellen over de gerechten, dus wil je een keer iets speciaals bestellen, vraag het ze gerust. Met vele specialiteiten is New Lucky Hong een restaurant waar je terug kunt blijven komen.

De kwaliteit van een restaurant kun je vaak afmeten aan smaakvolle, simpele gerechten zoals bijvoorbeeld bami. Bij de bereiding hiervan herken je de ware meesterkok en de kwaliteit van zijn ingrediënten. Probeer dus gerust de meest eenvoudige gerechten en laat je verbazen! New Lucky Hong in winkelcentrum Almere Centrum serveert voor jou de meest heerlijke gerechten en zorgt ervoor dat je blijft terugkomen, tot snel!

Terug naar boven