Chez Alexander

036-5247978

Vandaag open

Bekijk alle openingstijden

Belfort 5 1315 VA Almere

Aanbiedingen

Klantenkaart
-10%
10% korting op je rekening
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Chez Alexander

Chez Alexander

Als je trek hebt gekregen van het winkelen in Citymall Almere of zin hebt om lekker uit eten te gaan, stap dan eens binnen bij Chez Alexander. Het restaurant kent een heerlijke internationale keuken waarvan je kunt genieten tijdens een gezonde (zaken)lunch of een diner met vrienden, familie of een date. De sfeer van het restaurant is warm en ontspannen.

Ben je met kinderen? Ook daar is aan gedacht. De aantrekkelijke menukaart biedt voor ieder wat wils. De gerechten zijn variërend, divers en van goede kwaliteit. En dat tegen scherpe prijzen. Ook een mooie drankenkaart en wijnkaart zijn aanwezig, bovendien is er keuze uit diverse borrelhapjes.

Daarnaast kun je hier terecht voor een gezellige en heerlijke high tea. Chez Alexander biedt regelmatig verschillende culinaire specials aan. Loop dus eens binnen om hier meer te weten over te komen!

Vriendelijke bediening en een variërende menukaart zijn vanzelfsprekend bij Chez Alexander in Almere Centrum, waarbij service voorop staat. Heb je moeite met het maken van een keuze uit de heerlijke gerechten, vraag dan gerust de bediening om advies. Zij staan graag voor je klaar om mee te denken en vrijblijvend te adviseren.

Chez Alexander is gelegen aan het gezellige Restaurantplein Belfort in winkelcentrum Citymall Almere. Bij lekker weer kun je ook buiten op het terras plaatsnemen! Het restaurant ontvangt je graag voor een lunch, borrel of diner. Hopelijk tot snel bij Chez Alexander in Citymall Almere!

Bekijk hier het menu van Chez Alexander >>

Terug naar boven