Banketbakkerij Schep

036-5342410

Vandaag geopend Van 09:00 tot 17:30

Bekijk alle openingstijden

Traverse 1 1315 TJ Almere

Nieuws en evenementen

Banketbakkerij Schep

Maandwinnaar Banketbakkerij Schep

Lees meer

Welkom bij Banketbakkerij Schep

Banketbakkerij Schep

Zin in iets lekkers na het winkelen? Sinds 1939 levert Banketbakkerij Schep de meest heerlijke taarten, gebak, chocolade en natuurlijk de bekende ijsjes waar de winkel mee begonnen is.

Bij Banketbakkerij Schep in Citymall Almere staan ze voor kwaliteit, daarvoor hoef je alleen maar te proeven. Probeer bijvoorbeeld maar eens de heerlijke appeltaarten of ga eens voor de luxe koekjes in het uitgebreide assortiment.

Heb je iets te vieren of wil je iemand verrassen met een speciale, handgemaakte gelegenheidstaart? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Banketbakkerij Schep maakt alles elke dag vers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van logo/ fototaarten tot complexe bruidstaarten, niets is onmogelijk!

Daarnaast is er natuurlijk gebak in alle soorten en maten verkrijgbaar, slagroomgebak bijvoorbeeld, maar ook suikervrij gebak. Aan alles is gedacht. Banketbakkerij Schep denkt graag met je mee over eenvoudig gebak, maar ook bij een speciale gelegenheid. Als je je keuze hebt gemaakt en je wil snel iets bestellen, kun je voor de meeste lekkernijen ook op de website terecht waar je meteen alles kunt afrekenen. Daarna kun je snel je bestelling op komen halen, gewoon bij Banketbakkerij Schep in winkelcentrum Citymall Almere.