Vapiano

Vapiano

Vandaag geopend
Van 11:00 tot 23:59

Go!

Vapiano

“Chi va piano, va sano e va lontano”

Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen: 'Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.' En precies die levenshouding tekent de sfeer bij Vapiano.

Vandaag de dag vind je Vapiano over de hele wereld op 5 verschillende continenten. Mensen die elkaar ontmoeten bij Vapiano delen iets belangrijks: de liefde voor het leven en het delen van spontane en oprechte vriendschappen en momenten. 

De lange eikenhouten tafels bij Vapiano nodigen uit om contact te maken - met vrienden, familie of gewoon met andere gasten. Genieten in goed gezelschap waar iedereen praat, lacht, eet en een geweldige ervaring beleefd.

Pasta, pizza’s, antipasti of salade worden rechtstreeks besteld bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor je neus. Heb je speciale dieetwensen, dan maakt hij jouw bestelling precies klaar zoals jij het graag wilt. Jouw favoriete gerecht, aangepast aan jouw eigen smaak. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen.

Openingstijden :

maandag tot zondag : Van 11:00 tot 23:59

Categorieën :

Title