Bobbie Beer

Bobbie Beer

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:00

036-5303555

036-5303555

Go!

Bobbie Beer

Berentrek gekregen van het winkelen in Citymall Almere? Bobbie Beer in Almere is een van de broertjes uit de keten van 19 supergezellige eetcafés. Bij Bobbie Beer kun je terecht voor lekker en vriendelijk geprijsd eten in royale porties. Heerlijke vlees- en visgerechten worden bereid op de grill.

Bobbie Beer heeft een warme en gezellige entourage waar iedereen welkom is en waar de medewerkers bijdragen aan de vriendelijke en ongedwongen sfeer. Al vijfentwintig jaar zorgt deze instelling van de Beren eetcafés voor enthousiaste en terugkerende klanten.

De berencafés kenmerken zich door een grote en voortdurende interesse in hun klanten en kwaliteitsverbetering in hun services richting de klant. Je kunt er dus vanuit gaan dat de ervaring van een etentje bij Bobbie Beer helemaal top is!

Daarnaast kun je verwachten dat het eten uiteraard vers en gezond is. Het rundvlees komt van runderen op de Zuid-Amerikaanse Pampa of van de groene Ierse weiden. Het varkens- en kippenvlees is van topkwaliteit en komt uit Nederland en Duitsland. Lamsvlees komt uit Nieuw Zeeland. Met name de spare-ribs zijn beroemd en gemarineerd naar eigen Berenrecept.

Vanwege de voortdurende kwaliteitschecks krijg je bij Beren in winkelcentrum Citymall Almere altijd vlees van topniveau voorgeschoteld. Loopt het water je al in de mond? Wacht niet langer en kom snel een hapje eten bij Bobbie Beer!

Bekijk hier het menu van Bobbie Beer.

Openingstijden :

maandag tot zaterdag : Van 11:00 tot 23:00
zondag : Van 12:00 tot 17:00

Categorieën :

Title