Bagels & Beans

Bagels & Beans

Vandaag geopend
Van 10:30 tot 17:00

036-5347450

036-5347450

Go!

Bagels & Beans

Zin in een lekkere lunch? Bagels & Beans in Citymall Almere is dé plek voor heerlijke bagels, verse sapjes en een subliem kopje koffie. Zo kun je tijdens het winkelen, op weg naar het werk, of even tussendoor lekker ontspannen.

Op de menukaart vind je bijvoorbeeld de bagel ‘Rookkippetje’, de bagel ‘Avocado’ (met Hassavocado en tomaat) of - voor wie het zoeter wil - de bagel met banaan, ahornsiroop en kaneel. Drink er een vers geperst groente- of fruitsapje bij en je kunt er weer even tegenaan.

Alle bagels, koffies en sappen kunnen natuurlijk ook meegenomen worden voor thuis of onderweg. Zo kun je in elke situatie genieten van een heerlijk product van Bagels & Beans uit winkelcentrum Citymall Almere. Ook op het terras, lekker in ’t zonnetje! 

En wil je eens lekker experimenteren met alle ingrediënten die beschikbaar zijn in het assortiment? Geen probleem, het personeel weet alles van de lekkerste combinaties en geeft je graag advies hoe je jouw droombagel kunt samenstellen. Vraag de medewerkers van Bagels & Beans om de laatste toevoegingen aan het menu, recepten en andere activiteiten. Eet smakelijk bij Bagels & Beans in winkelcentrum Citymall Almere.

Bekijk hier het menu van Bagels & Beans >>

Bezoek ook de Facebook-pagina van Bagel & Beans om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Openingstijden :

maandag, zondag : Van 12:00 tot 17:00
dinsdag tot zaterdag : Van 10:30 tot 17:00

Categorieën :

Title