Mango

036-5346689

Vandaag geopend Van 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Bordes 4 - 10 1315 TS Almere

Catalogus

Filter op
6888 Resultaten

Welkom bij Mango

Mango

Mango in stadshart Almere ken je natuurlijk als dat zomerse merk, die kleding uitbrengt met de speciale Spaanse touch. De winkel in Citymall Almere is een flagship store en verkoopt kleding en accessoires voor de moderne vrouw die haar eigen weg wil vinden in de mode.

Ook is er een afdeling voor Kids en Baby en een ondermode- en sport afdeling.

In de jaren 80 werd de eerste winkel in Barcelona geopend. Inmiddels zijn er meer dan duizend winkels met de meest prachtige collecties. De filosofie van Mango luidt Armonia, Humilidad en Afecto. Ofwel; harmonie, bescheidenheid en affectie.

Het woord mango staat voor fris en zoet. En dat is de perfecte beschrijving voor de kledingstijl waar Mango om bekend staat. Met een moderne blik en input van de internet fashion community is vrijwel elke collectie van Mango zeer succesvol.

Mango staat pal achter een trouwe communicatie met haar achterban, wat ervoor zorgt het merk ook online sterk aanwezig is. Met een up to date blog, video episodes van ‘what to wear’ en leuke acties via Facebook en Twitter betrekt het merk jou als klant helemaal bij het tot stand komen van het eindproduct.

Kom snel kijken bij Mango in winkelcentrum Citymall Almere en geef jezelf de mooie look die je verdient! Mango is ook op koopzondagen geopend.