Yamas

Yamas

Vandaag geopend
Van 10:30 tot 22:00

036-5298406

036-5298406

Go!

Yamas Almere

In het bruisende Citymall Almere vind je het Belfortplein, een typisch ’Grieks’ pleintje. Hier kun je  zomaar binnenvallen voor een broodje maar ook rustig bijkomen op het terras of genieten van een heerlijk diner. Ze zijn dagelijks vanaf elf uur in de ochtend geopend.

Wie Yamas (Grieks: Γεία μας) zegt, zegt proost en gezondheid. Kom kennis maken met de Griekse gastvrijheid, heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Ze serveren Pita Gyros en diverse sandwiches voor de snelle trek maar ook uitgebreide maaltijden, salades en nog veel meer.

Voor de liefhebbers is er Mythos bier en ze hebben diverse wijnen uit eigen import. Kijk op de digitale menukaart voor heerlijke Griekse gerechten, hapjes en dranken en je voelt je in Stadshart Almere al snel helemaal thuis!

Naast het eigen restaurant bezorgen ze ook een groot deel van het assortiment in heel Almere en verzorgt Yamas op verzoek catering met een Grieks karakter voor bijvoorbeeld feesten en recepties. Wil je hier meer over weten, kijk dan snel op de website en bel ze gerust. De medewerkers helpen je graag verder. Ga voor een lekker hapje Grieks, na het shoppen, naar winkelcentrum Citymall Almere!

Bekijk hier het menu van Yamas >>

Openingstijden :

maandag tot zondag : Van 10:30 tot 22:00

Categorieën :

Title