Kimono

Kimono

Vandaag geopend
Van 16:30 tot 22:00

036-5303244

036-5303244

Go!

Kimono Almere

Hoe lang is het geleden dat je eens lekker Japans hebt gegeten? Te lang? Ga dan eens een hapje eten bij Kimono in Citymall Almere. Een uitgelezen kans na een dagje winkelen om de Japanse keuken te ontdekken. Je kunt er nu de Japanse keuken uitproberen voor een vaste prijs.

Twee uur lang onbeperkt bestellen uit de uitgebreide menukaart en genieten van de meest heerlijke gerechten. Als je op die manier Japan proeft is het een ervaring om nooit te vergeten, en waardoor je zeker nog een keer terug zal komen naar deze speciale eetgelegenheid in Stadshart Almere!

Het restaurant heeft een traditionele sfeer en je waant je helemaal in het land zelf. Je kunt er op een mooie dag ook voor kiezen om lekker buiten te gaan zitten op het grote, zonnige terras en daar gezellig te borrelen met een hapje en een drankje.

Kom eens heerlijk Japans proberen in winkelcentrum Citymall Almere, de specialistische bediening vertelt je graag alles over de gerechten en herkomst zodat je met een culinaire verrijking weer de deur uitloopt. Tot snel.

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, zondag : Van 16:30 tot 22:00
donderdag tot zaterdag : Van 16:30 tot 22:30

Categorieën :

Title