Sake

Sake

Vandaag geopend
Van 16:30 tot 22:00

036-5303629

036-5303629

Go!

Sake

Trek gekregen na het winkelen in Citymall Almere? Of gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Of misschien heb je wel iets te vieren onder het genot van een aantal heerlijke hapjes? Kom dan eens eten bij Sake in winkelcentrum Citymall Almere. Een uitgelezen kans om na een dagje winkelen de Japanse keuken te (her)ontdekken.

Bij Sake kun je uit eten voor een vaste prijs. Dit betekent dat je twee uur lang onbeperkt kunt bestellen uit de uitgebreide menukaart om te genieten van de meest heerlijke gerechten. Het restaurant laat zich kenmerken door een traditionele Japanse sfeer, waarbij je je voor een paar uur volledig in het land zelf waant.

Op een mooie dag kun je er ook voor kiezen om lekker buiten te gaan zitten. Daar kun je plaats nemen op het grote, zonnige terras en gezellig borrelen met een hapje en een drankje.

Kom eens heerlijk Japans proberen bij Sake in winkelcentrum Citymall Almere, waar de gespecialiseerde en ervaren bediening je graag van alles vertelt over de gerechten en herkomst. Zo loop je aan het einde van de avond met een culinaire verrijking de deur weer uit.

Japans eten proeven bij Sake is een bijzondere ervaring, waardoor je zeker nog een keer terug zal komen naar deze speciale eetgelegenheid in Almere Centrum. Van maandag tot en met woensdag kun je hier zelfs voor een extra voordelige prijs terecht, maar uiteraard is genieten in het weekend ook gegarandeerd. Tot snel!

Bekijk hier het menu van Sake >>

Openingstijden :

maandag, dinsdag, woensdag, zondag : Van 16:30 tot 22:00
donderdag tot zaterdag : Van 16:30 tot 22:30

Categorieën :

Title