Skechers opent grote winkel in Almere Centrum

Goed nieuws voor wie op zoek is naar comfortabele én stijlvolle schoenen maar ook waarde hecht aan prijs en kwaliteit. Zaterdag 24 maart opent Skechers een  grote schoenenwinkel aan De Diagonaal 11 in Almere Centrum. Skechers staat bekend om hun uitgebreide collectie comfortabele en betaalbare schoenen die bijdragen aan een juiste stand van de voeten.

Stijlvol comfort
Comfort staat voorop bij de stijlvolle collectie van Skechers. Een voorbeeld hiervan is de memory-foam zool die in veel van de modellen in de collectie is toegepast. Deze zool vormt zich naar de voet voor een juiste pasvorm. In sommige sportschoenen is een verende zool verwerkt die is geïnspireerd op de yogamat. Maar wie denkt dat de collectie bestaat uit saaie, verantwoorde schoenen heeft het mis. Juist de combinatie van comfort en stijl is wat de winkel over de hele wereld zo populair maakt. In de winkel in Almere zijn straks maar liefst 450 verschillende stijlen te ontdekken. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen er terecht voor verschillende hippe sneakers, geklede schoenen of trendy boots en instappers. Kinderen zullen vast de glinsterende Twinkle Toes of verlichte zolen van de Energy Lights weten te waarderen. 

Vintage werkplaats
Ook het interieur van de winkel laat zien dat Skechers meegaat met de trends. Het interieur ademt de sfeer van een vintage werkplaats met bakstenen muren en industriële elementen.  

Toon meer Toon minder