War Child Urban Heroes Obstacle Run

Om aandacht te vragen voor Urban Violence organiseert War Child op 13 mei een Urban Obstacle Run, middenin Almere Centrum. Ben jij een bikkel, een bijter, een doorzetter of iemand met een groot hart voor deze kinderen? Doe dan mee aan deze bijzondere Obstacle Run! 

De Urban Heroes Obstacle Run is uitdagend voor iedereen: kinderen, volwassenen, vriendenteams, mensen die sportief zijn of er alleen zo uitzien. 

De run bestaat uit 18 uitdagende obstacles en ieder obstakel staat voor een gewelddadige stad ergens in de wereld. Zo wil War Child laten zien hoe verspreid het probleem van Urban Viiolence is en dat zelfs steden waar je het niet van verwacht tot de gevaarlijkste van de wereld horen. Elk obstacle is voorzien van een streetartportret van een kind uit een geweldadige stad. Deze portretten worden gemaakt door de crème de la crème van de Nederlandse streetartscene. 

Voor kids t/m 11 jaar is er een parcours van 2 km; de kids run. Vanaf 12 jaar kun je meedoen aan een parcours van 4,8 of 12 km

De Urban Heroes Obstacle Run is natuurlijk een tof evenement. Maar tegelijkertijd organiseert War Child deze obstacle run ook om geld in te zamelen voor kinderen in genadeloze steden. En jij kan deze kinderen helpen. Hoe? Maak een persoonlijke actiepagina aan en vraag iedereen in je omgeving je te sponsoren. Heb je minimaal € 20 aan sponsorgeld bij elkaar, dan krijg je een Urban Hero deelnemers T-shirt cadeau!

Word jij een Urban Hero? Schrijf je dan nu in!

Meer informatie over de Obstacle Run in Almere Centrum vind je hier.

 

 

 

Toon meer Toon minder