informatie

Hudson's Bay, Vapiano, Pull&Bear en MAC Cosmetics openen dit jaar in Citymall Almere

De komende maanden verwelkomen we vier bijzondere nieuwe namen. Eind februari opent de populaire cosmeticaketen MAC Cosmetics haar deuren, gevolgd door het eigenzinnige modelabel Pull & Bear in mei. Na de zomer van 2017 staat de langverwachte opening van het Canadese Hudson’s Bay in het hart van Citymall Almere gepland. Vanaf dezelfde periode kunnen fans van de Italiaanse keuken hun hart ophalen bij restaurant Vapiano dat een filiaal opent in het winkelcentrum.

MAC Cosmetics
De beste en meest gevraagde make-up artists over de hele wereld zijn fan van de producten van MAC Cosmetics het Canadese merk is dan ook opgericht door twee visagie-professionals die streefden naar hoge kwaliteit in cosmetica. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider. De winkel in Almere wordt circa 100 vierkante meter groot en opent aan Citadel 91, tegenover de nieuwe Hudson’s Bay.

Pull & Bear
De ontwerpers van dit internationale label richten zich op sociaal geëngageerde jongeren die hun eigen stijl willen uitdragen. In de collecties worden trends van de straat en modehuizen dan ook aangevuld met opvallende en verrassende accenten waardoor ze uniek blijven. Eigenaar van Pull & Bear is Inditex, waar ook o.a. namen als ZARA, Massimo Dutti en Bershka onder vallen. Pull & Bear Almere wordt met circa 825 vierkante meter extra groot en biedt onderdak aan uitgebreide collecties voor hem en haar. De winkel opent aan Citadel 27, waar op dit moment nog Miss Etam zit.

Hudson’s Bay
Sinds bekend is dat Hudson’s Bay zich zal gaan vestigen in panden van het voormalige V&D zijn alle ogen gericht op deze Canadese winkelketen. Dit warenhuis verkoopt mode, accessoires, schoenen en interieurartikelen. De bijna 11.000 vierkante meter grote winkel aan de Citadel 16 beslaat de volledige oppervlakte van het drie verdiepingen tellende pand in het midden van Citymall Almere.

Vapiano
Bij Vapiano worden verse Italiaanse gerechten bereid in het zicht van gasten. Zij kunnen de maaltijden nuttigen in het restaurant zelf, meenemen of laten bezorgen. Absolute versheid staat hoog in het vaandel bij Vapiano. De formule komt uit Duitsland en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld waar fans genieten van verse pasta, pizza, salades, risotto en meer. Vapiano opent aan het populaire restaurantplein Belfort in het hart van het winkelcentrum.