Theater & Muziekfestival

In het weekend van 28 t/m 30 september is het Theater & Muziekfestival in Almere Centrum en is er ontzettend veel te doen!

Drijf-in Bioscoop
Kom vrijdagavond 28 september heerlijk genieten van de aller eerste Almeerse Drijf In Bioscoop. Meer je bootje voor 19:30 uur aan bij één van de steigers aan de Esplanade en geniet op het water van een film op groot scherm. Heb je geen bootje? Neem dan je eigen stoel mee of  neem plaats op één van de strandstoelen die voor je klaar staan! Vanaf 19.30 uur is de horeca open met Amerikaanse snacks en drankjes.

Passagedag & Popronde
Op zaterdag 29 september gaat de dag van start met de Passagedag die in het teken staat van ambachtelijke producten, straattheater en muziek. Genoeg rondgesnuffeld langs de kraampjes? Bezoek dan één van de vele bandjes die optreden tijdens de Popronde bij o.a. Kunstlinie Almere Flevoland en Hi-Fi Klubben. 

Platenmarkt & Buitenvoorstelling
Liefhebbers van muziek kunnen op zaterdag hun hart op halen op de Platenmarkt in de Schutterstraat. Ontdek een wereld aan klassieke lp’s, singles en cd’s.  Al lange tijd op zoek naar die plaat van jaren geleden? Die tik je hier zeker op de kop!
Sluit de avond af met de spectaculaire buitenvoorstelling ‘Odyssee’ van Theater Gajes.  Hun nieuwste grote-plein-productie gaat over de held Odysseus en wordt tussen 20:15 en 21:45 uur vertoond op de Esplanade.

Fantasy Parade
Het Theater & Muziekfestival rond je op zondag 30 september gezellig af met de Fantasy Parade die vanaf 12:00 uur door het Centrum trekt waarbij je de mooiste, gekste en gezelligste figuren aan je voorbij ziet lopen. 
 
Toon meer Toon minder
  • 28
    september
    vrijdag
  • 30
    september
    zondag