informatie

Zondag 6 augustus 2017

Kleine boekenwurmpjes opgelet! Op zondag 6 augustus vindt in Citymall Almere een Kinderboekenfestival plaats. De hele dag staat in het teken van de leukste boeken en de meest geliefde karakters uit de Nederlandse kinderboekengeschiedenis. Zo is er een voorleestheater en zijn Nijntje en andere kinderboekenfiguurtjes aanwezig om aanwezige kinderen en hun ouders te ontmoeten. 

Programma
Het meest bekende konijntje, Nijntje, komt speciaal voor deze dag graag naar Citymall Almere. Maar ze komt niet alleen. Ook haar vrienden Boris en Barbara komen mee. In het voorleestheater wordt voorgelezen uit de avonturen van het vrolijke drietal. Uiteraard gaan ze graag met hun fans op de foto. Er zijn ook twee megagrote knuffels van Pim en Pom, de door Fiep Westendorp bedachte poezen. Ook met hen kunnen kinderen op de foto.

Meet & greet 
Toegang tot het voorleestheater is gratis voor kinderen van klantenkaarthouders. Mensen die nog geen klantenkaart hebben kunnen deze hier direct aanvragen, of bij VVV Almere aan De Diagonaal 199.

 

Datum: Zondag 6 augustus 2017
Locatie: Schutterstraat
Terug naar boven