Kermis op de Esplanade

De kermis op de Esplanade in Almere Centrum duurt dit keer maar liefst 8 dagen. Goed nieuws dus voor echte kermisliefhebbers! De najaarskermis start op woensdag 19 september en duurt tot en met woensdag 26 september. 

Natuurlijk is er weer voor ieder wat wils: van stoere attracties als de Heartbreaker, Hollywoodstar en de Beach Breaker tot de Mini Jets en de kindertrein voor de kleine kermisfans. Voor echte zoetekauwen ontbreken de suikerspin- en popcornkraam en de poffertjes- en oliebollentent natuurlijk niet.

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start en eindigt met de eurodag. Op woensdag 19 en 26 september zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 p.p. of met € 1,00 korting. Ook zijn er speciale kortingsbonnenboekjes verkrijgbaar. 

Frightnight
Op vrijdagavond 21 september vanaf 19:30u begint de fright night op de kermis.

Meet&Greet met Buurman en buurman
Ontmoet buurman & buurman op zaterdagmiddag 22 september vanaf 15:00u. Je kunt met ze op de foto gaan of een dikke knuffel geven!

Openingstijden
De kermis op de Esplanade in Almere Centrum is van woensdag 19 t/m woensdag 26 september geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op donderdag 20 september is de kermis geopend van 12.00 tot 00.00 uur.
 
Toon meer Toon minder
  • 19
    september
    woensdag
  • 27
    september
    donderdag