informatie

Foodpassage Kerstdiner Proeverij

Zaterdag 16 december 2017 | 10.00 - 17.00 uur | Foodpassage Almere

Word verrast, geïnspireerd en haal alle ingrediënten in huis voor uw ultieme kerstdiner.

Tijdens de Foodpassage Kerstdiner Proeverij maakt u kennis met het rijke aanbod van de Foodpassage. Van het brede aanbod van supermarkten DEEN en Aldi tot aan de bijzondere delicatessen van de verschillende speciaalzaken.

Laat u inspireren voor uw kerstdiner door de gedekte tafel in de Foodpassage, vol met heerlijke gerechten voor uw kerstdiner. Gedurende de dag worden er diverse kleine hapjes uitgedeeld, waarmee u uw smaakpapillen kunt verwennen met heerlijke versproducten uit de Foodpassage.

 

Kinderprogramma


Maak je eigen kerstkaarten
Kinderen kunnen deze dag van 10:00 tot 15:00 uur aanschuiven voor de kinderworkshop kerstkaarten maken. Onder begeleiding maken ze de mooiste creaties terwijl u kunt genieten van al het lekkers dat de Foodpassage u te bieden heeft.

Ontmoet de Kerstman en Rudolf
De Kerstman en Rudolf zijn uiteraard ook van de partij. Van 10:00 tot 15:00 uur kunnen kinderen de Kerstman en zijn trouwe rendier Rudolf niet alleen in het echt ontmoeten, maar ook met hen op de foto!

 

Maak kennis met de speciaalzaken van de Foodpassage


VISCIRCUS GEBR. KONING
Kwaliteit, ambacht en klantvriendelijkheid zijn de drie pijlers waarmee de gebroeders Koning steeds naar perfectie streven. Als u op zoek bent naar verse vis voor uw kerstdiner, dan bent u hier absoluut aan het beste adres.

LIEFDE & AMBACHT
Wat dacht u van een heerlijke kaasfondue met kazen uit de Flevopolder of een bijzonder kaasplankje als dessert. Bij Liefde & Ambacht kunt u terecht voor een uitgebreide selectie Nederlandse, duurzaam geproduceerde kazen.

DE LEKKERE DINGEN BAKKER
Heerlijk vers brood is onmisbaar bij ieder kerstdiner. En bij De Lekkere Dingen Bakker ben je verzekerd van precies dat. De belofte is niet voor niets, dat wat je vandaag koopt, ook vandaag is gebakken.

SLAGERIJ JEFFREY ZIKKING
Bij Slagerij Jeffrey Zikking kunt u terecht voor mooi en eerlijk vlees en ambachtelijk bereide, heerlijke vleeswaren voor uw kerstdiner.  Bovendien is al het aanbod aan rund-, kalfs- en lamsvlees én het kipassortiment volledig biologisch.

SLIJTERIJ DE KONING
Bij een geslaagd kerstdiner, horen natuurlijk ook complimenterende dranken. Slijterij de Koning geeft u graag advies over welke dranken het beste passen bij uw kerstdiner.

DE NOTENBAR
Heerlijke noten en pitten vindt u bij De Notenbar. Of u nu op zoek bent naar iets bijzonders voor bij de kerstborrel of bijzondere noten en pitten wilt gebruiken voor een van uw gerechten. Kortom, bij De Notenbar kunt u terecht  voor de meest lekkere noten en pitten.

 

 Foodpassage Kerstdiner Proeverij

 

Powered by

   Media Markt Almere   Sake