Custom Turbo Meeting

Op zondag 24 juni vindt van 13:00 t/m 16:00 uur de Custom Turbo Meeting plaats in Almere Centrum.

Een uniek evenement voor liefhebbers van straatlegale performance auto’s met geüpgrade boostsystemen en motors. Alles staat in het teken van tuning, zoals het op deze manier aanpassen van auto’s wordt genoemd. Turbo upgrades, superchargers, BOV, Wastegates, forged pistons, ECU flash; het zal de meeste mensen niet veel zeggen, maar fans en tuners weten genoeg. Voor hen, maar ook voor alle andere liefhebbers van bijzondere auto’s, is het een onmisbaar evenement.

Custom Turbo en Supercharger
Speciaal voor de meeting komen verschillende aangepaste auto’s naar Almere. Zo staan er Honda’s van 900+ PK, klassieke BMW’s met turbo, VAG auto’s met flinke PK’s en meer. Bij elke auto staan tuners, zowel amateur als professional, om te vertellen over de aanpassingen en upgrades die zijn gedaan. Zij vertellen bovendien graag over hun grote passie en geven tips en details over wat bezoekers met hun eigen auto kunnen doen.

Er staan ook verschillende supercars, exclusieve sportauto’s en roemruchte performance classics, al dan niet met boost, uitgestald. En dit jaar is het evenement uitgebreid naar het Forum waar de Amerikaanse Muscle Cars staan.

Onder de deelnemende auto’s worden prijzen verloot. Iedereen die zelf een turbo of supercharger auto heeft kan meedoen. Aanmelden kan via info@CTSM.nl. 

foto: Jeroen Cabbolet

 

 
Toon meer Toon minder